Om Upplevelsen

Du kanske drömmer om att få trycka gasen i botten i en av de fränaste sportbilarna i världen. Nu slipper du välja mellan monsterbilarna – Kör två av de mest berömda supersportbilarna som någonsin tillverkats och upplev fart omkring 200-240 km/h. Räkna med att få gasa ordentligt – för nu kan din dröm bli verklighet. Säkerhet är a och o, därför börjar upplevelsen med en grundlig genomgång av bilen och körteknik. Kapaciteten för dessa italienska vrålåk är ofattbara. Känn trycket från vrålande motorer och känslan av fart med monsterbilarna vars tophastighet når 325-327 km/h. Tänk dig att hastighetsbegränsningarna på motorvägen har överskridits redan efter några sekunder, då vet du att det är en fartupplevelse utöver det vanliga.

Ratta två av de mest berömda supersportbilarna – Ferrari 458 Italia eller Lamborghini LP 560-4.

Upplevelsen körs på ett lugnt och naturfint flygfält, vilket ger möjlighet att känna på bilarnas grymma acceleration. Upplev full fart, spänning och adrenalin i toppklass.

Detta är en upplevelse som passar både yngre och äldre. Ta chansen att ta plats bakom ratten och få en upplevelse du sent kommer att glömma.