Om Upplevelsen

Flyg helikopter, kör Segway och umgås med nära och kära. Dessutom ingår lättare förtäring och dricka. En underbar dag med spännande upplevelser. Med start i Stockholms närområden lyfter helikoptern och tar dig med på en tur med oförglömliga vyer av Stockholms fantastiska natur och stadssiluett. Både start och landning är spektakulära upplevelser då ni flyger på låg höjd och får känsla för helikopters unika flygegenskaper. Självklart har alla utsikt genom helikopterns stora fönster. Det går utmärkt att ta med vänner som kan se på när helikoptern startar och landar bara ett 20-tal meter bort. Intill startplatsen bjuder vi på korv och dricka samt fri körning av våra Segways på plats. En helkul dag med mycket glädje.

Varje helikopter rymmer 3 personer och det går utmärkt att köpa flera värdebevis och flyga tillsammans med upp till 2 av dina vänner.
Denna upplevelse är unik och arrangeras på utvalda datum under sommarsäsong. För information om bokningsbara datum logga in med din värdekod på vår hemsida efter köp. Vill du ha med dig vänner som bara vill provköra Segway och ta del av förtäringen går det bra att köpa till på plats.

Välkommen till en rolig upplevelsedag!