Om Upplevelsen

De flesta av oss har väl drömt om att få prova på en sportbil. Dröm inte längre – nu finns möjligheten till en oförglömlig åktur i en supersportbil!  Mottagaren av detta presentkort kommer att få åka med i en av världens mest mytomspunna supersportbilar. Presenten passar perfekt för de yngre bilentusiasterna och de som inte riktigt vågar provköra, men ändå vill insupa atmosfären i en supersportbil.

Upplevelsen börjar med genomgång av bilen. Du väljer själv mellan dessa monster: Lamborghini eller Ferrari. Efter genomgången är det dags för ett oförglömligt äventyr! Sjunk ner i de skålade specialsydda skinnsätena och njut av åkturen som din instruktör kommer att bjuda på. Körningen kommer att äga rum i stadsmiljö och ni kommer garanterat att få många avundsjuka blickar på er.

Paddlarna bakom ratten används för att växla precis som i en formel-1 bil. När gaspedalen har tryckts ner blir leendet lika stort som gaspådraget. I normala fall blir man glad av att se en sportbil av denna kaliber glida förbi. Denna gång får den lycklige även chansen att själv åka med i en av våra mytomspunna supersportbilar.