Varför Fundays?

Fundays grundades 2015 och är ett nytänkande upplevelsebolag. Vi kommer ge våra kunder mer än bara upplevelser så som unika erbjudanden och rabatter hos företag.

Vår affärsidé

Vi vet hur svårt det är att hitta rätt present. Vad kan du ge bort som är roligt, spännande, avkopplande och som framförallt blir ett uppskattat minne för livet?

Vi vill hjälpa dig att hitta rätt present till dina nära och kära och självklart får du inte glömma bort att unna dig själv en present ibland! Samtidigt som vi kommer ge dig möjligheter att uppleva fantastiska upplevelser kommer vi göra allt för att ge dig unika erbjudanden och rabatter hos företag. Vårt mål är att överträffa din förväntan.

______________

Namn: NS GROUP TECH AB
Mäster Samuelsgatan 42
111 57 Stockholm

Kontakt: support@fundays.se
Inom kort kommer du kunna ringa vår kundtjänst.

Boka din upplevelse

Du bokar alltid direkt via arrangören som står på ditt bevis som skickats till din mailadress.

Så fungerar det

När du köpt en upplevelse utav oss så får du ett bekräftelsemail med en unik kod som aktiveras direkt när du betalat.

I bekräftelsemailet får du också all information du behöver om upplevelsen och du bokar in den direkt via arrangören. Du tar med dig din unika kod och uppger det till arrangören som tar det som betalning.

Betalningsalternativ

Konto/kredit-kort
Du kan betala via konto/kreditkort för att genomföra köpet. Pengarna dras från ditt kort direkt och det gör att du kan boka din upplevelse direkt.
Paylevo
Vill du betala det via faktura så kan du använda dig utav Paylevo. För att kunna göra den här betalningen måste du vara registrerad på ett mobilabonnemang privat i Sverige.